Jonna Rusin koulutukset

  

Kurssit 

 • Lauantain tottelevaisuuskurssi, JANKK Areena

  Vapaita paikkoja: 0 kpl - Kurssikerrat: 4 - Hinta: 80€ - Kesto: 30 min

  Kaikentasoisten tottelevaisuuskoulutus JANKK Areenan ulkokentällä, Rastilassa.

  Harjoituskerrat ovat lauantaisin 4.6, 18.6, 2.7 ja 9.7 n. klo 16.30-17.00, yhteensä 4 kertaa. Harjoituksia EI järjestetä la 11.6 eikä juhannuksena 25.6.

  Ryhmiä saatetaan muokata ja yhdistellä toteutuvien kurssien mukaan. Tämän vuoksi myös koulutuksen suunniteltu kellonaika saattaa vielä muuttua hieman. Harjoitukset järjestetään kuitenkin aina lauantaisin klo 15.00-17.00 välisenä aikana.

  Kurssi sopii aloittelevista jo hieman enemmän tottelevaisuus lajeja harrastaneisiin. Harjoitukset tehdään jokaisen oman taitotason mukaan. Jokainen harjoittelee oman kiinnostuskohteensa mukaan arki-/perustottelevaisuusharjoituksia tai esim. TOKO, BH, pk-tottisharjoituksia. Tämä kurssi sopii myös pienille pennulle.

  Pienryhmä 3 koiraa/30min. Kurssi toteutuu 30 min kurssina, mikäli 3 ilmoittautuu mukaan.  Mikäli kaksi ilmoittautuu mukaan 2 koiraa/20min mittaisina, 4 koiraan 40 min mittaisena, 5 koiraa 50 min mittaisena jne.

  Hinta 80€/4 kertaa tai 21€/kerta, jos kurssille jää tilaa.

  Etusijalla kokonaiselle kurssille osallistuvilla 29.5 saakka, mikäli kurssille jää tilaa, niin silloin on mahdollista osallistua myös lyhyemmille jaksoille sekä yksittäisille kerroille. Mikäli pääsisit vain yksittäisille kurssikerroille, niin ilmoitathan nämä kerrat minulle, niin autan etsimään kurssin jakajia ja yhdistelen yksittäisiä kurssikertoja kokonaisiksi kursseiksi.

  Sitova kurssipaikanvaraus 31.5 mennessä osoitteesta koulutus.jonnarusi@gmail.com.

    Takaisin

Tmi Jonna Rusi

Y-Tunnus: 2934783-3

 koulutus.jonnarusi@gmail.com

Pääsääntöiset koulutuspaikkakunnat:
Hämeenlinna, Janakkala ja Parola

Yhteistyökumppanit