Jonna Rusin koulutukset

  

Kurssit 

 • Klo 20.05 alkeet/ALO/AVO rally-tokokurssi

  Vapaita paikkoja: 0 kpl - Kurssikerrat: 4 - Hinta: 80€ - Kesto: n. 30 min

  Rally-tokokoulutus alkeet/ALO/AVO torstaisin Kirstulan koirakentällä, Hämeenlinnassa. Kurssi sopii aloittelevista jo hieman enemmän lajia harrastaneisiin. Tämä kurssi sopii myös pienille pennulle.

  Kurssikerrat ovat 6.5, 13.5, 20.5 ja 27.5 n. klo 20.05-20.35, yhteensä 4 kertaa.

  Kurssin aloitus-/lopetusaika saattaa hieman muuttua (max. +/- 30 min) muiden toteutuvien kurssien mukaan.

  Koulutuksen pääpaino on rally-tokoharjoituksissa, mutta toiveiden mukaan harjoittelemme myös perustottelevaisuusharjoituksia, kuten luoksetuloa odottamista yms. Kurssilaisten toiveet määrittelevät kurssin lopullisen sisällön.

  Kurssilla tutustutaan alempien luokkien ALO/AVO rally-tokokyltteihin se toiveiden mukaan myös VOI/MES kyltteihin ja niiden suoritustapaan ja jo enemmän lajia harrastaneet pääsevät hiomaan yksittäisiä tehtäviä sekä tekemään rally-tokorataharjoituksia.

  Pienryhmä max.3 koiraa/30min. Kurssi toteutuu 30 min kurssina, mikäli 3 ilmoittautuu mukaan. Mikäli kaksi ilmoittautuu mukaan, niin silloin rally-tokokoulutus saatetaan järjestää yksilöllisenä tottelevaisuuskurssina, jolloin nämä kaksi aikaa yhdistetään toiveiden mukaan yhteiseksi rally-tokoharjoitusajaksi.

  Hinta 80€/4 kertaa tai 20€/kerta, jos kurssille jää tilaa.

  Etusijalla kokonaiselle toukokuun kurssille osallistuvilla 25.4 saakka, mikäli kurssille jää tilaa, niin silloin on mahdollista osallistua myös lyhyemmille jaksoille sekä yksittäisille kerroille. Mikäli pääsisit vain yksittäisille kurssikerroille, niin ilmoitathan nämä kerrat minulle, niin autan etsimään kurssin jakajia ja yhdistelen yksittäisiä kurssikertoja kokonaisiksi kursseiksi.

  Sitova kurssipaikanvaraus 30.4 mennessä osoitteesta koulutus.jonnarusi@gmail.com.

    Takaisin

Tmi Jonna Rusi

Y-Tunnus: 2934783-3

 koulutus.jonnarusi@gmail.com

Pääsääntöiset koulutuspaikkakunnat:
Hämeenlinna, Janakkala ja Parola

Yhteistyökumppanit