Jonna Rusin koulutukset

  

Kurssit 

 • Klo 19.30 rally-tokokurssi AVO/VOI/MES, Kirstula

  Vapaita paikkoja: 0 kpl - Kurssikerrat: 5 - Hinta: 100€ - Kesto: 30 min

  Rally-tokokoulutus ALO/AVO/VOI/MES, Kirstulan koirakentällä, Hämeenlinnassa

  Kurssikerrat ovat torstaisin 2.6, 9.6, 16.6, 30.6 ja 7.7 klo 19.30-20.00, yhteensä 5 kertaa. Juhannusviikolla to 23.6 EI ole harjoituksia.

  Kurssi sopii jo hieman enemmän lajia harrastaneisiin. Kurssi sopii myös oikein hyvin pienille pennuille, mikäli ohjaajalla on kokemusta jo aiemmin koiran kouluttamisesta ja rally-tokosta lajina. Kurssi toteutuu 30 minuutin mittaisena pienryhmänä, mikäli kaksi ilmoittautuu mukaan. Mikäli 4 ilmoittautuu mukaan, niin pyrin järjestämään koulutuksen 4 koiraa 40 min mittaisena. Ryhmiä saatetaan muokata ja yhdistellä toteutuvien kurssien mukaan. Tämän vuoksi myös koulutuksen suunniteltu kellonaika saattaa vielä muuttua hieman.

  Koulutuksen pääpaino on ylempien luokkien kyltti-ja rataharjoituksissa.

  Hinta 100€/5 kertaa tai 21€/kerta, jos kurssille jää tilaa.

  Etusijalla kokonaiselle kurssille osallistuvilla 27.5 saakka, mikäli kurssille jää tilaa, niin silloin on mahdollista osallistua myös lyhyemmille jaksoille sekä yksittäisille kerroille. Mikäli pääsisit vain yksittäisille kurssikerroille, niin ilmoitathan nämä kerrat minulle, niin autan etsimään kurssin jakajia ja yhdistelen yksittäisiä kurssikertoja kokonaisiksi kursseiksi.

  Sitova kurssipaikanvaraus 29.5 mennessä osoitteesta koulutus.jonnarusi@gmail.com.

    Takaisin

Tmi Jonna Rusi

Y-Tunnus: 2934783-3

 koulutus.jonnarusi@gmail.com

Pääsääntöiset koulutuspaikkakunnat:
Hämeenlinna, Janakkala ja Parola

Yhteistyökumppanit