Jonna Rusin koulutukset

  

Kurssit 

 • Klo 18.30 perustottelevaisuus/rally-toko alkeet/ALO

  Vapaita paikkoja: 0 kpl - Kurssikerrat: 5 - Hinta: 100€ - Kesto: n.30 min

  Perustottelevaisuus-/rally-tokokoulutus alkeet/ALO/AVO Kirstulan koirakentällä Hämeenlinnssa.

  Kurssikerrat ovat torstaisin 2.6, 9.6, 16.6, 30.6 ja 7.7 n. klo 18.30-19.00, yhteensä 5 kertaa. Juhannusviikolla to 23.6 EI ole harjoituksia.

  Koulutuksen pääpaino on perutottelevaisuus sekä rally-tokoharjoituksissa. Rally-tokoharjoituksien lisäksi harjoittelemme myös perustottelevaisuusharjoituksia, kuten luoksetuloa, odottamista yms.

  Kurssilla tutustutaan alempien luokkien ALO/AVO sekä toiveiden mukaan myös VOI/MES rally-tokokyltteihin ja niiden suoritustapaan ja jo enemmän lajia harrastaneet pääsevät hiomaan yksittäisiä tehtäviä sekä tekemään rally-tokorataharjoituksia.

  Kurssi sopii kaikentasoisille, aivan aloittelevista jo hieman enemmän rally-tokoa harrastaneisiin. Tämä kurssi sopii myös pennuille. Kurssilaisten toiveet määrittelevät kurssin lopullisen sisällön.

  Kurssi toteutuu 30 min mittaisena pienryhmänä, mikäli 3 ilmoittautuu mukaan.
  Mikäli kaksi ilmoittautuu, niin kurssi saatetaan järjestää 2 koiraa/20 min mittaisena tai kurssi voidaan muuttaa tarvittaessa yksilölliseksi tottelevaisuuskurssiksi.
  Kaikkia torstain ryhmiä saatetaan muokata ja yhdistellä toteutuvien kurssien mukaan. Tämän vuoksi myös koulutuksen suunniteltu kellonaika saattaa vielä muuttua hieman.
  Kursseja yhdistettäessä kurssi voidaan toteuttaa myös seuraavasti: mikäli 4 ilmoittautuu mukaan, niin 40 min mittaisena, 5 koiraa/50 min mittaisena tai 6 koiraa/60 min mittaisena.

  Hinta 100€/5 kertaa tai 21€/kerta, jos kurssille jää tilaa.

  Etusijalla kokonaiselle kurssille osallistuvilla 27.5 saakka, mikäli kurssille jää tilaa, niin silloin on mahdollista osallistua myös lyhyemmille jaksoille sekä yksittäisille kerroille. Mikäli pääsisit vain yksittäisille kurssikerroille, niin ilmoitathan nämä kerrat minulle, niin autan etsimään kurssin jakajia ja yhdistelen yksittäisiä kurssikertoja kokonaisiksi kursseiksi.

  Sitova kurssipaikanvaraus 29.5 mennessä osoitteesta koulutus.jonnarusi@gmail.com.

    Takaisin

Tmi Jonna Rusi

Y-Tunnus: 2934783-3

 koulutus.jonnarusi@gmail.com

Pääsääntöiset koulutuspaikkakunnat:
Hämeenlinna, Janakkala ja Parola

Yhteistyökumppanit