Jonna Rusin koulutukset

  

Kurssit 

 • Kevätkauden agilitykoulutus, JANKK Areena

  Vapaita paikkoja: 0 kpl - Kurssikerrat: 14 - Hinta: 287€ - Kesto: max.45 min

  Tähän koulutukseen oli etusijalla syyskaudelle osallsituneille ja tämä koulutus varattiin täyteen syyskaudelle osallistuvien toimesta. Voit bongailla vapautuvia paikkoja sekä mahdollisia ylimääräisiä koulutuksia Jonna Rusin koulutukset - myyntiryhmästä https://www.facebook.com/groups/534869066929942

  Kevätkauden agilitykoulutus, JANKK Areenalla:

  Kevätkauden kaikentasoisten agilitykoulutus järjestetään keskiviikko-iltaisin tammi-huhtikuussa JANKK Areenan lämpimässä hallissa, Rastilassa, Janakkalassa. Tarkemmat harjoituspäivät varmistuvat myöhemmin. Halli sijaitsee noin 15 min ajomatkan päässä Hämeenlinnan keskustasta. Koulutus sopii kaikentasoisille, myös ihan aloittelijoille sekä pennuille. Harjoitukset tehdään jokaisen oman taitotason sekä tavoitteiden mukaan.

  Jokaiselle varataan oma yksilöllinen aika, joten paikalla ei tarvitse olla koko iltaa.
  Omaan harjoitusaikaan on mahdollista vaikuttaa ja toiveet pyritään mahdollisuuksien mukaan toteuttamaan. Parhaiten mahtuu mukaan, jos pystyt joustavasti antamaan mahdollisimman laajan toiveajan tai pystyt osallistumaan koulutuksen alku- tai loppupäähän.

  Paikkaa varatessa ilmoitathan, milloin pääsisit aikaisintaan paikalle ja milloin haluaisit viimeistään lähteä pois, niin pyrin järjestämään koulutusryhmän jokaisen toiveaikaan. Voit ilmoittaa minulle esimerkiksi "toivoisin koulutuksen ajalle klo 17.30-20.30, pääsisin ihan aikaisin paikalle esim. klo 14.00, mutta haluaisin lähteä pois viimeistään klo 18.00 tai pääsisin paikalle aikaisintaan klo 18.30, mutta haluaisin lähteä pois viimeistään klo 21.00". Minimi toiveaika on mielellään vähintään 2h, jolle aikavälille harjoitusaika laitetaan.

  Jokaisen oma yksilöllinen harjoitusaika kentällä koiran kanssa on minimissään 11 min, joka yleensä riittää väsyttämään, niin ohjaajan kuin koirankin.

  Etusijalla kokonaiseen kevätkauden koulutukseen osallistuvilla ja mikäli koulutukseen jää tilaa, niin mukaan pääsee mahdollisesti myös lyhyemmissä jaksoissa sekä yksittäisille kerroille. Lyhyempien jaksojen kertahinta tulee olemaan hieman enemmän kuin koko kaudelle osallistuvien, joten siksi kannattaakin etsiä itselle koko kauden jakaja, jolloin yksi maksaa koulutuksen ja jakaja maksaa oman osuutensa koulutukseskerroista varsinaisen paikan varanneelle.

  Voit jakaa hyvin koulutuskerrat esimerkiksi kaverin kanssa. Mikäli sinulla ei ole kuitenkaan tiedossa ketään, joka haluaisi jakaa kauden kanssasi, mutta haluaisit silti osallistua JANKK Areenan syyskauden agilitykoulutukseen, vaikka tiedät jo nyt, että et pääsisi ihan joka kerralle, niin voit huhuilla koulutuksen jakajaa esimerkiksi täällä: https://www.facebook.com/groups/534869066929942/ tai laita minulle viestiä koulutus.jonnarusi@gmail.com, niin voin myös yrittää etsiä teille koko kauden koulutuksen jakajaa.

  Hinta keväykausi 12.1-27.4, n.287€/14 kertaa.

  Sitova paikanvaraus kaikille elokuun kerroille 6.1 mennessä koulutus.jonnarusi@gmail.com.

  Etusija kesäkauden koulutuksiin on kevätkauden JANKK Areenan agilitykoulutukseen osallistuneilla.

    Takaisin

Tmi Jonna Rusi

Y-Tunnus: 2934783-3

 koulutus.jonnarusi@gmail.com

Pääsääntöiset koulutuspaikkakunnat:
Hämeenlinna, Janakkala ja Parola

Yhteistyökumppanit