Jonna Rusin koulutukset

  

Kurssit 

 • Kevätkauden agilitykoulutus, JANKK Areena

  Vapaita paikkoja: 0 kpl - Kurssikerrat: 5 - Hinta: 110€ - Kesto: max.45 min

  Lähes kaikki kevätkauden paikat varattiin syyskaudelle osallistuneiden toimesta, jotka olivat etusijalla kevätkauden koulutukseen. Vielä voisin ottaa tähän maalis-huhtikuulle mahdollisesti muutaman osallistujan lisää. Ilmoitathan paikkaa varattaessa minimissään tunnin toiveajan, mutta mielellään vähintään 2h toiveajan, niin saan tehtyä viikkojärjestyksen helposti toiveaikojen perusteella. Harjoitukset järjestetään perjantaisin 26.2, 12.3, 26.3, 9.4 ja 23.4 noin klo 15.00-20.30. Lue tarkemmat ohjee alta. Etusija kesän koulutuksiin on kevään JANKK Areenan agilitykoulutukseen osallistuneilla.

  Hinta 110€/ 5 kertaa.

  Sitova paikanvaraus koulutus.jonnarusi@gmail.com.

  Kevätkauden agilitykoulutus:
  Koulutus järjestetään kevätkaudella perjantai-iltaisin JANKK Areenalla, Rastilassa, Janakkalassa. Halli sijaitsee noin 15 min ajomatkan päässä Hämeenlinnan keskustasta. Koulutus sopii kaikentasoisille, myös ihan aloittelijoille sekä pennuille. Harjoitukset tehdään jokaisen oman taitotason sekä tavoitteiden mukaan.

  Jokaiselle varataan oma yksilöllinen aika, joten paikalla ei tarvitse olla koko iltaa.
  Omaan harjoitusaikaan on mahdollista vaikuttaa ja toiveet pyritään mahdollisuuksien mukaan toteuttamaan.

  Paikkaa varatessa ilmoitathan, milloin pääsisit aikaisintaan paikalle ja milloin haluaisit viimeistään lähteä pois, niin pyrin järjestämään koulutusryhmän jokaisen toiveaikaan. Voit ilmoittaa minulle esimerkiksi "toivoisin koulutuksen ajalle klo 17.30-20.30, pääsisin ihan aikaisin paikalle esim. klo 15.00, mutta haluaisin lähteä pois viimeistään klo 18.00 tai pääsisin paikalle aikaisintaan klo 18.30, mutta haluaisin lähteä pois viimeistään klo 21.00".

  Jokaisen oma yksilöllinen harjoitusaika kentällä koiran kanssa on minimissään 11 min, joka yleensä riittää väsyttämään, niin ohjaajan kuin koirankin.

  Etusija koko kevätkauden koulutukseen osallistuvilla ja mikäli koulutukseen jää tilaa, niin mukaan pääsee mahdollisesti myös lyhyemmissä jaksoissa sekä yksittäisille kerroille.

  Kaikki kevätkauden harjoituskerrat ovat perjantaisin:15.1, 22.1, 29.1, 5.2, 12.2, 26.2, 12.3, 26.3, 9.4 ja 23.4. Kevätkaudella harjoituksia EI ole perjantaisin 19.2, 5.3, 19.3, 2.4 ja 16.4.

  Kesäkauden agilitykoulutukseen ovat etusijalla kevätkaudelle osallistuneet.

  Voit myös jakaa hyvin koulutuskerrat kaverin kanssa ja, mikäli haluaisit osallistua JANKK Areenan tammi-huhtikuun agilitykoulutukseen, mutta tiedät jo nyt, että et pääsisi ihan joka kerralle, niin voit huhuilla koulutuksen jakajaa esimerkiksi täällä: https://www.facebook.com/groups/534869066929942/ tai laita minulle viestiä koulutus.jonnarusi@gmail.com, niin voin myös yrittää etsiä teille koko kauden koulutuksen jakajaa.

  Hinta tammi-huhtikuu 200€/10 kertaa ja, kun kaikki kevätkauden päivät varmistuu, tulee mahdollisesti myöhemmin varattavaksi lyhyempiäkin jaksoja. Lyhyempien jaksojen kertahinta tulee kuitenkin olemaan enemmän kuin koko kaudelle osallistuvien, joten siksi kannattaakin etsiä itselle koko kauden jakaja, jolloin yksi maksaa koulutuksen ja jakaja maksaa oman osuutensa koulutukseskerroista varsinaisen paikan varanneelle.

  Sitova paikanvaraus koulutus.jonnarusi@gmail.com

    Takaisin

Tmi Jonna Rusi

Y-Tunnus: 2934783-3

 koulutus.jonnarusi@gmail.com

Pääsääntöiset koulutuspaikkakunnat:
Hämeenlinna, Janakkala ja Parola

Yhteistyökumppanit