Jonna Rusin koulutukset

  

Kurssit 

 • Kaikentasoisten agilitykoulutus, Parola

  Vapaita paikkoja: 0 kpl - Kurssikerrat: 6 - Hinta: 129€ - Kesto: max. 45 min

  Kaikentasoisten tammi-helmikuun agilitykoulutus järjestetään sunnuntaiaamuisin Parolan hallissa.

  Kurssikerrat ovat sunnuntaisin 14.3, 21.3, 28.3, 11.4, 18.4 ja 25.4, yhteensä 6 kertaa. Pääsiäisenä 4.4 ei ole harjoituksia.

  Koulutus järjestetään Parolan hallissa klo 10.00-11.00. Koulutukseen otetaan max.5 koiraa/tunti. Mikäli koulutukseen olisi tulossa enemmän osallistujia, niin lisään mahdollisuuksien mukaan halliaikaa, jotta kaikki halukkaat pääsisivät mukaan. Mikäli koulutukseen ilmoittautuu 3 niin koulutus järjestetään 45 min mittaisena ja mikäli 7, niin koulutus järjestetään 1,5h mittaisena. Mikäli koulutus järjestetään 1,5h mittaisena, niin silloin aloitamme jo klo 9.30. Ilmoitathan paikkaa varatessasi, mikäli et pääse aloittamaan vielä 9.30. Agilitykoulutus päättyy kuitenkin viimeistään klo 11.00

  Koulutus sopii kaikentasoisille, myös ihan aloittelijoille sekä pennuille. Harjoitukset tehdään jokaisen oman taitotason sekä tavoitteiden mukaisesti.

  Jokaiselle varataan oma yksilöllinen aika, joten paikalla ei tarvitse olla koko aikaa.
  Omaan harjoitusaikaan on mahdollista vaikuttaa ja toiveet pyritään mahdollisuuksien mukaan toteuttamaan. Jokaisen oma yksilöllinen harjoitusaika kentällä koiran kanssa on minimissään 10 min, joka yleensä riittää väsyttämään, niin ohjaajan kuin koirankin parhaimman keskittymisen.

  Paikkaa varatessa ilmoitathan, milloin pääsisit aikaisintaan paikalle, niin pyrin järjestämään koulutusryhmän jokaisen toiveaikaan. Voit ilmoittaa minulle toive aikasi esimerkiksi "Voin osallistua koulutukseen jo klo 9.00 tai pääsisin ihan aikaisin paikalle esim. klo 9.30 tai pääsisin paikalle aikaisintaan klo 10.00".

  Etusija koko tammi-helmikuun koulutukseen osallistuvilla ja mikäli koulutukseen jää tilaa, niin mukaan pääsee mahdollisesti myös lyhyemmissä jaksoissa sekä yksittäisille kerroille.

  Hinta maalis-huhtikuu 129€/6 kertaa tai 22€/kerta, jos kurssille jää tilaa.

  Etusijalla maalis-huhtikuun kurssille osallistuvilla 28.2 saakka, mikäli kurssille jää tilaa, niin silloin on mahdollista osallistua myös lyhyemmille jaksoille sekä yksittäisille kerroille. Mikäli pääsisit vain yksittäisille kurssikerroille, niin ilmoitathan nämä kerrat minulle, niin autan etsimään kurssin jakajia ja yhdistelen yksittäisiä kurssikertoja kokonaisiksi kursseiksi.

  Sitova kurssipaikanvaraus 7.3 mennessä osoitteesta koulutus.jonnarusi@gmail.com.

    Takaisin

Tmi Jonna Rusi

Y-Tunnus: 2934783-3

 koulutus.jonnarusi@gmail.com

Pääsääntöiset koulutuspaikkakunnat:
Hämeenlinna, Janakkala ja Parola

Yhteistyökumppanit