Jonna Rusin koulutukset

  

Kurssit 

 • Kaikentasoisten agilitykoulutus, Parola

  Vapaita paikkoja: 2 kpl - Kurssikerrat: 5 - Hinta: 108€ - Kesto: n.15-60 min

  Yksilöllinen agilitykoulutus Parolan puolilämpimässä hallissa.

  Kurssikerrat ovat 16.1. 23.1, 30.1, 6.2 ja 13.2  n. klo 10.00-11.00 , yhteensä 5 kertaa.

  Kurssin aloitus-/lopetusaika saattaa hieman muuttua muiden toteutuvien kurssien mukaan. Harjoitukset tullaan kuitenkin pitämään Parolan hallissa sunnuntaisin klo 9.30-15.00 välisenä aikana.

  Tälle kurssille varataan/lisätään aikaa osallistujamäärän mukaan. Kurssin aloitus/päättymisaika voi muuttua 30 min muiden toteutuvien kurssien mukaan. Kurssi aloitetaan kuitenkin aina aikaisintaan klo 9.30. Harjoitukset tehdään yksilöllisesti sekä tehokkaasti. Jokaiselle varataa oma yksilöllinen ohjattu harjoitusaika, joka on aivan minimissään 10 min/koira. Tämä yleensä riittääkin väsyttämään, niin koiran kun ohjaajankin yhdellä harjoituskerralla.

  Sopii aivan aloitteleville, pienille pennuille ja hieman jo aiemmin agilityä harrastaneille sekä myös kilpaileville yksittäisten esteiden ja/tai esim. lähtöjen harjoitteluun tai estekokonaisuuksien ohjausharjoituksien lisätreeniksi. Koulutukseen otetaan max. 5 koiraa/tunti. Koulutus toteutuu mahdollisesti 45 min mittaisena, mikäli 3-4 koiraa ilmoittautuu mukaan, 30 min mittaisena, mikäli 2 ilmoittautuu mukaan, mikäli 7 osallistuu, niin silloin 90 min mittaisena jne.

  Aikataulu pyritään tekemään, jokaisen osallistujan toiveiden mukaan, joten paikalla ei tarvitse olla koko aikaa. Omasta harjoitusajasta riippuen on mukana joko laittamassa kentälle esteitä tai poistamassa esteitä. Paikkaa varattaessa voit kertoa haluaisitko olla ennemmin rataa rakentamassa aikaisintaan klo 9.30 vai rataa purkamassa ennen klo 11.00, niin pyrin ottamaan tämän huomioon aikatauluja tehdessä. Harjoituksen loppupäässä ovat kuitenkin etusijalla myös klo 11.00 rally-tokokurssille osallistuvat.

  Ilmoitathan paikkaa varattaessa milloin pääsisit aikaisimmillaan aloitttamaan, niin otan tämän huomioon aikatauluja tehdessä.

  Hinta 108€/5 kertaa tai 22€/kerta, jos kurssille jää tilaa.

  Etusijalla kokonaiselle kurssille osallistuvilla 31.12 saakka, mikäli kurssille jää tilaa, niin silloin on mahdollista osallistua myös lyhyemmille jaksoille sekä yksittäisille kerroille. Mikäli pääsisit vain yksittäisille kurssikerroille, niin ilmoitathan nämä kerrat minulle, niin autan etsimään kurssin jakajia ja yhdistelen yksittäisiä kurssikertoja kokonaisiksi kursseiksi.

  Sitova kurssipaikanvaraus 6.1 mennessä osoitteesta koulutus.jonnarusi@gmail.com.

    Takaisin

Tmi Jonna Rusi

Y-Tunnus: 2934783-3

 koulutus.jonnarusi@gmail.com

Pääsääntöiset koulutuspaikkakunnat:
Hämeenlinna, Janakkala ja Parola

Yhteistyökumppanit